divendres, 5 de febrer del 2010

de com va anar la xerrada "Internet Segura"...



Divendres passat ens vam reunir una cinquantena de persones per seguir la xerrada que des del departament de relacions amb la comunitat de Mossos d'Esquadra ens van fer al Casal Cívic.

Els temes que es van tractar van ser diversos, però es van enfocar bàsicament als perills que els nens es poden trobar si no fan un bon ús (o un ús segur) de la xarxa i les recomanacions per al Control Parental a Internet.
Finalment es va obrir el torn de paraula per als dubtes i preguntes dels assistents i en sortir del acte es van repartir uns dossiers informatius.

Va ser força interessant i ens van resoldre alguns dubtes respecte a com actuar en situacions complicades en que ens podem trobar, que hem de tenir en compte a l'hora de fer compres "on line" o temes tant de nombrats com la legalitat de les descarregues per Internet.

... com podeu veure TV Blanes va fer el seguiment del acte. Van informar el dimarts a l'espai de noticies.





Des del Casal Cívic i del Punt Òmnia volem donar les gràcies al equip de Mossos d'Esquadra per la feina que van fer i a les persones assistents que, amb la seva participació, donen sentit i ens animen a continuar organitzant activitats com aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos els teus comentaris

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.